Hvem er vi

Hvem er vi?

Lønstrup El Service blev 1991 etableret af Erik Pedersen, og har på nuværende tidspunkt 3-4 engagerede medarbejdere. Gennem årene har firmaet udlært 6 dygtige elektrikersvende, og vi bestræber os på altid at have en lærling.

Mange års erfaring kombineret med altid at være opdateret indenfor de nyeste teknologier betyder, at vi kan tilbyde vores kunder den optimale løsning i forbindelse med alle el-opgaver, store som små. Altid professionelt udført. 

Kundens tilfredshed er alfa og omega for os, og derfor tager vi altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov, og vil helst ikke vurdere hverken tid eller pris før opgaven er besigtiget.

Lønstrup El Service er en lille virksomhed med få faste omkostninger, det kommer vores kunder til gode gennem fornuftige priser, høj kvalitet og stor fleksibilitet.

Vi har naturligvis fuld autorisation som elinstallatørvirksomhed og er medlem af Tekniq. Vi er desuden også KMO godkendte og kan opsætte og servicere varmepumper.

 

Generationsskifte

D. 1/1-2021 indtrådte Meik Pedersen (søn af Erik) som medejer af Lønstrup El Service.

"Jeg er uddannet elektriker i 2008, uddannet el-installatør i 2010 og har prøvet lidt forskelligt i elbranchen fra 2010-2020. I de sidste år har jeg primært været beskæftiget ved et skrivebord, hvorfra jeg har lavet software til styring af forskellige maskiner, dog altid med min el baggrund i som udgangspunkt. Jeg har savnet at komme ud og få materialerne i hænderne og glædet mig til at opgaverne er blevet mindre, så man faktisk gør noget færdigt de fleste dage. Udover at være med til at løse vores "normale" opgaver kan jeg også løse mindre programmeringsopgaver. Det kan være et landbrug eller andet erhverv der ønsker fleksibilitet på deres maskine, hvor en PLC og en skærm kan gøre underværker." -Meik

Se også:

Kontakt os

Vi bestræber os på at besvarer din henvendelse hurtigst muligt.